PRIVATNI PROJEKT

LOKACIJA

Zagrebački Kraljevec, Zagreb

SMART OPREMA

Eelectron

ZAVRŠETAK

10/2021

O PROJEKTU

Moderno dizajniran stan iznad Zagreba u kojem se u svakom dijelu vidi jasna ideja investitorice. Uključeni smo u početnim fazama izgradnje objekta, te smo izradili projekt pametnog doma baziranog na KNX tehnologiji. Jasne želje su rezultirale sustavom koji idealno odgovara zahtjevima dok je u isto vrijeme dovoljno fleksibilan da omogućava izmjene i prilagodbe. Upravljački elementi (termostati i prekidači) u staklenoj touch izvedbi se odlično uklapaju u moderni dizajn i visoku tehnologiju doma. Centar doma je detaljno upravljanje rasvjetom te sustav ozvučenja koji se proteže cijelim stanom.

INFORMACIJE O SUSTAVU

Sustav je baziran na KNX tehnologiji, a sva pametna oprema nosi brand Eelectron. Fokus sustava je na detaljnom upravljanju rasvjetom u open space konceptu dnevnog boravka/blagavaone kroz on/off i dimmabilne varijante downlightera, lustera i ambijentalne rasvjete. Kombinacija termostat/prekidač omogućava upravljanje svim sustavima sobe s jednog mjesta, bilo da se radi o grijanju, rasvjeti ili roletama.

Sve prostorije su opremljenje Sonos ozvučenjem koje je spojeno na glasovno upravljanje preko sustava Alexe.

Sustav kućnog kina je integriran u sustav pametnog upravljanja i omogućava reprodukciju u bilo kojoj sobi ili na terasama koje su opremljenje “enviromental” zvučnicima.

Zainteresirani ste za ovakav smart home projekt? Kontaktirajte nas: https://homelect.hr/#kontakt

GALERIJA SLIKA

HOMELECT D.O.O.

Jedinstvena i dinamična tvrtka na području kućne automatike i elektro inženjeringa, specijalizirana za pametno upravljanje objektima.

USLUGE

Savjetovanje i projekt menadžment
Projektiranje
Ugradnja
Programiranje i konfiguracija
Prodaja

2 + 6 = ?

PODACI

Homelect d.o.o.
Telefon: +385 (97) 7887 896
Mail: info@homelect.hr
Adresa: Setinje 2, Ivanić Grad 10310
OIB: 85567033632

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

                             

NAJNOVIJI PROJEKTI

Copyright – Homelect d.o.o. 2021