PROJEKT BRANIMIROVA – PRIVATNI STAN

LOKACIJA

Branimirova ulica, Zagreb

KLIJENT

Privatni

ZAVRŠETAK

Siječanj 2019.

O PROJEKTU

Projekt je obiteljski stan s fokusom na sustav grijanja. Upravljanje je izvedeno kombiniranim sustavom podnog i radijatorskog grijanja preko ITPS-a tvrtke Fibaro.
Također je izvršeno upravljanje rasvjetnim tijelima:
Kurk Modular, Modular Flat Moon, Cosmic Angel ( Fibaro, Qubino – on/off, dimm, RGBW, 0-10V ).
Osim rasvjete i sustava grijanja, ugradili smo i sustav upravljanja roletama i zavjesama ( Fibaro I Somfy ), atmosfersku stanicu tvtrke Netatmo, senzori tvrtke Fibaro, sustav klimatizacije Fibaro i Remotec, ozvučenje ( Heos Denon ), kamin ( Fibaro ) te još nekoliko ugođajnih scena.

INFORMACIJE

Sustav je wireless modularan te svaki korisnik može sam nadograditi sustav sukladno željama. Sustav funkcionira tako da se uz pomoć modula, koji su ugrađeniu stanovima, može upravljati svim svojim stanom. Potpuno upravljanje obavlja se putem aplikacije na mobitelu, tabletu ili kompjuteru. Navedeni sustavi kontinuirano prilagođavaju snagu hlađenja i grijanja ne bi li se postigla željena temperatura prostorije uz maksimalnu udobnost i ekonomičnost, smanjujući potrošnju energije za cca 30% u usporedbi s tradicionalnim sustavima na uključivanje/isključivanje.

  • Pametni sustavi upravljanja grijanjem i hlađenjem.
  • Upravljanje roletama
  • Protuprovalni sustav

GALERIJA

HOMELECT D.O.O.

Jedinstvena i dinamična tvrtka na području kućne automatike i elektro inženjeringa, specijalizirana za pametno upravljanje objektima.

USLUGE

Savjetovanje i projekt menadžment
Ugradnja
Programiranje i Konfiguracije
Prodaja

4 + 2 = ?

PODACI

Homelect d.o.o.
Telefon: +385 (97) 7887 896
Mail: info@homelect.hr
Adresa: Setinje 2, Ivanić Grad 10310
OIB: 85567033632

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

   

NAJNOVIJI PROJEKTI

Copyright – Homelect d.o.o. 2018